A fiatal tehetség önfeledten ugrabugrált!

Videó! Magyar énekesnőt karolt fel Anastacia!

A világhírű énekesnő több száz jelentkező közül végül Noémi Virágot és csapatát választotta előzenekarnak a szeptember 6-i, budapesti koncertjére. A fiatal tehetség önfeledten ugrabugrált az örömhír hallatán. az örömhír hallatán.

Képekben az elbűvölő Anastacia! képgaléria

2009.08.14 17:20ma.hu

Anastacia személyesen hallgatta meg Noémi Virág albumát – a Mindennapok címűt –, s választotta őt ki a rengeteg jelentkező közül.

A világhírű énekesnő döntésében nagy szerepet játszott Virág lemezének a hangulata. Hiszen olyan dolgokról szól, melyek Anastacia szívéhez is közel állnak: szerelem, család, barátok, lázadás és boldogság. – írja a Kiskegyed.

- „Amikor megcsörrent a telefon, hogy elmondják, rám esett a választás, akkor épp az irodában dolgoztam. Felpattantam a székből és elkezdtem ugrálni. Nálam ez tipikus reakció, ilyenkor nem tudok az érzelmeimen uralkodni! Amikor a Comet jelölésemet megtudtam, akkor is telefonon szóltak, és ugyanígy felpattantam, és elkezdtem szökdécselni…

Alig hittem el, hogy Anastacia vendége leszek a zenekarommal. Imádom az olyan énekesnőket, mint ő! Erőteljes, szimpatikus, és elsősorban lehengerlően tehetséges! A hozzá hasonló művésznők példát mutatnak nekem.

A kedvenc dalom tőle egyébként a Sick and Tired, ha meghallom a rádióban, mindig fennhangon éneklem. Nagyon várom a koncertet! és most minden a felkészülésről szól, zeneileg, testileg és lelkileg.”
- nyilatkozta a 2009-ben Comet-jelölt Noémi Virág a VIVA-nak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.