Letagadott néhány évet!

Képek! Anastacia évekig hazudott: 40 éves az énekesnő!

Meglepő nyilatkozatot tett a napokban Anastacia. A fekete hangú énekesnő mindig nyíltan beszélt a koráról, sok sztárral ellentétben sosem titkolta a születési dátumát. Képeire pillantva senkinek nem fordult meg a fejében, hogy valami sántít az éveinek számával.

Szexi képek az énekesnőről! képgaléria

2008.08.26 09:30rtlbulvar.hu

- Hazudtam. Évekig fiatalabbnak állítottam be magam, mint amennyi valójában vagyok – vallotta be őszintén a sztár.
 
És hogy mennyi az annyi? Ha ezúttal hihetünk Anastaciának, akkor a következő a helyzet: a szőkeség idén ünnepli a negyvenedik születésnapját. Ez azt jelenti, hogy a Not That Kind énekese négy évet tagadott le a valós életkorából.
 
– Minden egyes interjú alkalmával zavarban voltam, amikor a születési dátumomra kérdeztek rá. Jól meg kellett gondolnom, mit mondok – emlékezett vissza. A legkülönösebb, hogy amikor néhány éve mellrákot diagnosztizáltak nála, mindenki azt hitte, hogy 31 éves. 

Cikkek sora íródott arról, hogy lám, a fiatal generációt sem kíméli a gyilkos kór. Pedig akkoriban már 35. életévét taposta, és ennyi idősen bizony a daganat kialakulásának kockázata is nagyobb. Ezek után már csak egyetlen kérdés merül fel bennünk: mi az oka annak, hogy éppen most vallott színt a sztár? 

– Egyre kínosabbnak éreztem, hogy miközben már a negyedik ikszet kezdem, mások azt hiszik, hogy még csak a harmincas éveimet taposom. Egyszerűen nem bírtam tovább hazudni – vallotta be töredelmesen az énekesnő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.