Igazi mega show-val készül!

Hoppá! Anastacia testközelből

A fekete hangú, fehér énekesnő nagy visszatérésre készül. A Heavy Rotation című albumával együtt új hangzással jelentkezik. Egy szerencsés rajongó pedig találkozhat is a sztárral. Heavy Rotation, ez Anastacia új albumának címe!

Anastacia dögös képei! képgaléria

2008.10.22 10:40rtlbulvar.hu
Egy szerencsés testközelből láthatja a sztárt!

Pénteken egy igazi mega show-val lép a német rajongók elé. Kölnben nemcsak a zenéjére tombolhatnak a lelkes nézők, hanem egyvalaki akár személyesen is találkozhat a mini, ám annál dögösebb énekessel.
 
Az új korong mellett most dobja piacra az I Can Feel You című kislemezét is. Csak Európában az ezredforduló óta tizennégy millió albumot adott el, ezenkívül szinte majdnem mindegyik lemeze lett arany vagy platina. Persze nemcsak az eladásaival büszkélkedhet, hanem számos díjat és kitüntetést is átvehetett az elmúlt években. 

Na, és az már csak hab a tortán, hogy a legtöbb dalszöveget ő szerezte. Ennyi sok érdem után azt is elfelejtettük, hogy lódított röpke 5 évet életkorából. A mostani album egyúttal új hangzást is jelent, a hírek szerint a nagy slágerek mellett teljesen újszerű himnuszokat is hallhatunk majd. 

Mindenesetre Anastacia hangja még soha nem csendült fel olyan energikusan mint ezekben dalokban. 

Aki nem bír magával péntekig, az már most meghallgathatja a komplett albumot az énekesnő oldalán.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.