A műsorvezető ezt már lezártnak tekinti!

Szilárdot meg is csalták - Kasuba L. exével jár Király Viktor

Két éve még a műsorvezető kedvese volt az a csinos lány, aki most a Megasztár-győztes oldalán mutatkozik - Kasuba L. Szilárdnak akkor ért véget a kapcsolata Laurával, amikor a lány megcsalta őt.

2009.08.10 07:53ma.hu - Fotó: kasuba.hu

Kasuba L. Szilárd lezártnak tekinti a korábbi kapcsolatát - Azzal a lánnyal járt két éve együtt, aki jelenleg Király Viktor kedvese. A szerelemnek az vetett véget, hogy Laura megcsalta a műsorvezetőt. A lány Némóval, a Club 54 frontemberével is járt.

Szilárd egy közeli ismerőse szerint Laura reflektorfénybe kerülése meglehetősen felkavarta a már kisgyermekes apa életét, a nejét ugyanis megviselte, hogy újra hírbe hozták a csinos modellel.

Szilárd az ismerősének elmondta, tudja, hol rontotta el Laurával: az akkor még a felnőttség derekán járó lány nehezen viselte a szabadságot, amit nyújtott neki. Nem kapta meg azt a figyelmet, amit követelt magának. Eltávolodtak egymástól, Laura végül megcsalta őt, ami Szilárdot hidegzuhanyként érte. Kasuba L. Szilárd először nyilatkozott a témában, majd rejtélyes okokból visszavonta mondandóját - adta hírül a Napi Ász.

A szemrevaló modellről Király Viktor kapcsán írtak minap a lapok. Kiderült, hogy a Megasztár győztese a lány személyében talált új párra.

Bár a fiatal énekesről korábban sokan úgy hitték, kapcsolata korábbi kedvesével, Szilvivel egy életre szól - hiszen hat éve voltak együtt -, Király Viktor és párja mégis pontot tettek kapcsolatuk végére.

Az énekes nemrég elmondta: bármennyire is szerették egymást, az érzelmeik kihűltek. Nem akartak azon gondolkodni, ki a hibás, így alakult, és ebbe kénytelenek voltak beletörődni.

A lányok által körülrajongott megasztáros nem szívesen mutatta meg új barátnőjét a nyilvánosságnak, de pár szót hajlandó volt mondani róla a múlt héten, valamint együtt is jelentek meg egy rendezvényen.

Viktor állítása szerint, ha hiszik, ha nem, szégyenlős, ha szerelemről kell beszélnie.

Jelenleg nagyon jól érzik magukat együtt, de fiatal még ez a kapcsolat. Voltak viszont már Bécsben is egy romantikus városnézésen.

Viktor a spontán dolgokat szereti, s most így érzi jól magát - vallotta be.

Király Viktort szemérmetlenül letapizták!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.