Jól forgatta a lapokat a csinos lány

Voksán Virág: Két éjszaka alatt 1 milliót zsebeltem be!

Polgár Krisztina és Voksán Virág igencsak otthon van a szerencsejátékokban - A szépség és a nyuszilány-múlttal rendelkező DJ elárulta néhány Las Vegas-i titkát...

Szuperszexi képek a dögös Voksán Virágról! képgaléria

2009.07.22 17:00rtlbulvar.hu

A Cool délutáni műsorában a hazánkban és világszerte is egyre népszerűbb kártyajátékokkal ütöttük el az időt, az asztalnál Müller Attila társaként a lemezlovas Voksán Virág, és a Miss Earth Hungary 2008, Polgár Krisztina foglaltak helyet.

A két szépség egyaránt otthon van a szerencsejátékokban, ráadásul mindketten többször is jártak már a kaszinók, a rulett, a póker és a nyeremények fővárosában, Las Vegasban, ahol nem kis sikert arattak.

Krisztina nem is olyan rég tért vissza a kaszinóvárosból, az ott töltött napok alatt pedig számtalan szerencsés pillanata akadt.

- Többször is nyertem, de mivel nem mertem nagy tétekkel játszani, nem is zsebeltem sokat. A legjobb eredményem az volt, amikor a feltett pénzem tizenhatszorosát kaptam vissza.

Azt azonban leszögezte, talán éppen a "sok kicsi sokra megy" elv miatt lett sikeres az USA-beli kiruccanása.

- Ha nagyobb tétekkel játszottam volna a gépeken, valószínűleg nem jöttek volna ilyen jó lapok vagy számok.

Krisztina kedvenc városáért Voksán Virág is rajong. Ő nyuszilány-múltja miatt már többször is tiszteletét tette a sivatagból kiemelkedő luxusközpontban, és a szerencse őt sem kerülte el.

- Két éjszaka alatt egymillió forintnyi összeget zsebeltem be!

Fortuna tehát szépségeink mellett állnak, éppen ezért egyértelmű volt, mi lesz a vége annak, ha Müller Attila leáll velük zsugázni.

Bátor műsorvezetőnk azonban nem riadt vissza: ki is kapott rendesen, a lányok minden zsetonjától megfosztották a Cool Tv Black Jack asztalánál.

Voksán Virág alig tudott pucsítani!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.