Sikeres, mégis rettegnie kell?

Kovács Áron az összekacsintásokban bízik

A közelmúltban felröppentek a pletykák arról, lehetséges, ősszel nem folytatódik a népszerű televíziós műsora - Kovács Áron egyelőre nem tud semmit, de abban biztos, hogy az Áll az alku a vártnál sikeresebb...

2009.07.22 08:20ma.hu - Fotó: sztarlexikon.hu

Még nem született róla döntés a TV2-nél, mi kerül ősszel is a képernyőre - A jelek szerint a csatorna arcai sem tudják, mi vár rájuk a következő évadban. Kovács Áron műsora, az Áll az alku a sztár szerint a vártnál jóval magasabb nézettséget produkált, mégsem lehet tudni, mi a csatorna terve vele.

Áron örülne, ha folyatódna a vetélkedő. Mint mondta, semmi hivatalosat nem tud, de a folyosói összekacsintásokból úgy érzi, nem szűnik meg a műsor. Egyelőre vár, és bármi legyen az, elfogadja a vezetőség döntését - adta hírül a Napi Ász.

A műsorvezető nemcsak az Áll az alkuval, de a Popdarálóval is népszerűségre tett szert az elmúlt időszakban. A hírek szerint azonban a zenés műsor folytatásában sem gondolkodik munkaadója.

A találgatások hetek óta folynak a csatornánál, a TV2 pedig akkor kíván nyilatkozni, ha a kérdés aktuálissá válik - mondta a közelmúltban a szóvivő, Magyar Rita.

Kovács Áron nemrég úgy nyilatkozott egy videóinterjúban, hogy korábban nem élt túl jó körülmények között, de most sem állítaná, hogy "vastag".

Ha választania kéne a konyhabútor és a nyaralás között, utóbbi mellett tenné le a voksát.

A műsorvezető kipróbálta magát korábban a vendéglátós szakmában is, ahol elmondása szerint igen kemény napokat élt át. Amikor nem vették fel az egyetemre, édesapja küldte el munkába.

Hosszú hónapokon át gyorséttermekben dolgozott, ahol nehezen viselte, hogy olykor emberszámba sem vették. Leszögezte, hogy ilyesmit biztosan nem vállalna el újra.

Kovács Áron meglepte a csajokat!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.