Szívatták, rendre utasították a műsorvezetőt

Kovács Áronnak megmondták: takarodjál dolgozni!

Meglepő szerepkörben volt látható nemrég az Áll az alku műsorvezetője egy budapesti étteremben - Kovács Áron azonban elárulta: nem kell meghökkenni rajta, kipróbálta ő már magát ebben a szakmában, sőt.

Kovács Áron egyedül főzte a vacsorát képgaléria

2009.06.24 07:50ma.hu - Fotó: tv2.hu

Szakácsköpenyben közlekedett és felszolgálta a főfogást Kovács Áron az egyik, Király utcai étteremben a közelmúltban.

Az Áll az alku műsorvezetője nem először öltött magára felszolgálói ruhát. Elárulta: amikor nem vették fel az egyetemre, az édesapja közölte vele: édes fiam, életerős fiatalember vagy, takarodjál dolgozni!

Áron ma már örül, hogy apja erőltette a dolgot, de tudja, hogy gyorsétterembe sosem menne vissza dolgozni! Hat hónapot húzott le egyikben. Szerinte a helyek "félkatonai szervezetnek" felelnek meg: rangok, beosztások vannak, sokszor nem vették őt sem emberszámba. Úgy véli, ha valaki nem bírja elviselni, hogy nála szerényebb értelmi képességű ember harmincnyolcadszorra mosat fel vele, vagy feleslegesen ugráltatja, annak nem való ilyen hely - mesélte Áron az Epizód magazinnak.

Az ifjú titán korábban a Popdaráló, most pedig az Áll az alku műsorvezetőjeként bizonyít a képernyőn, Gundel Takács Gábort váltva.

Kovács Áron a Hal a tortán forgatásain is elismerést váltott ki főztjével.

Noha háromszor vett részt a műsorban, és már rutinos szakácsnak számított, kissé megilletődött, amikor először kellett teljesen egyedül készítenie a vacsorát.

Nem túl jó kinézetű, de finom desszertet hozott azonban össze és a főétel is jól sikerült.

Az Áll az alku sztárja azonban az éjszakázásban nem nagy bajnok. Ha tudja, hogy hosszú mulatozásra számíthat, inkább alszik előtte egy jót, hogy bírja a tempót!

Volt viszont rá példa, hogy ez egy igen fontos alkalomkor sem sikerült neki...Hiába pihent előtte, a lagziját követően egyszerűen ágyba zuhant, cserben hagyva újdonsült feleségét...

A műsorvezető nem fogyaszt alkoholt sem - a Hal a tortán asztaltársaságával próbálta ki jóformán először.

Kovács Áron cukorbeteg, nem fogyaszt szeszes italokat, annak ellenére sem, hogy lehetne. Úgy véli, a cukrosok is isznak, de a mértéket tartani kell.

Bár kontrollálta alkoholfogyasztását, így is sikerült becsípnie - ismerte be, de hozzátette: ez legalább igazán az ő estéje volt.

Kovács Áron kiborult a zokogó játékoson!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.