A sztár "ellógta" a fontos estét!

Kovács Áron nem azt tette a nászéjszakán, amit kellett volna!

Nem kicsit lepte meg lagzijuk után a jóképű műsorvezető a feleségét - Kovács Áron a nászéjszakát szépen "ellógta"...

Kovács Áronnál szörföztek is a vendégek! képgaléria

2009.04.03 09:10ma.hu

Bár régebben meg sem kottyant neki egy hajnalig tartó karaoke-parti, Kovács Áron nem valami nagy bajnok az éjszakázásban!

A Popdaráló sztárja igyekezett felkészülni a hosszan tartó mulatozásra lakodalmán - pihent előtte. De így sem kerülhette el, hogy a lagzit követően nem zuhanjon egyszerűen az ágyba, cserben hagyva újdonsült asszonyát! Áron elaludt a nászéjszakán - adta hírül a Kiskegyed.

Kovács Áron és szerelme, Gabi már kilenc éve alkotnak egy párt, ám korábban a boldogító igenre nem került sor. A műsorvezetőnek már van egy fia is, a kis Máté.

A sztár kapcsolatát nem kezdte ki az idő, mint ahogyan az sem, hogy nemrég Áront még Liptai Claudiával is hírbe hozták.

A sztár együtt vezette pár hónappal ezelőtt A sztárok a fejükre estek című produkciót a "vörös démonnal", s amikor híre ment, hogy Liptai házassága válságban van, nemcsak Kucsera Gábort, de még Kovács Áront is emlegették a lapok okként!...

Mint kiderült, ebből semmi sem igaz, Áron viszont tudott arról, hogy Claudia már Afrikába érkezésekor is panaszkodott a házasságára.

Családja egyébként nagyon aggódott a távol levő sztárért - Kovács Áron ugyanis cukorbeteg, így számára külön nehézségeket okozhatott néhány mindennapi dolog.

Állandóan édességet kell tartania magánál, ezt azonban nem vihette be a sátorba éjjel, mert odacsalja az állatokat. Légmentesen lezárt dobozban az átlagosnál jóval több inzulint kellett magával vinnie.

Neje, Gabi azért is aggódott, hogy ha távolabb van a család, Áronban nincs akkora félsz, tud igen vakmerő is lenni.

Szerencsére a műsorvezetőnek nem esett semmi baja, párja és kisfia épen és egészségesen kapta vissza.

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.