Szerinte minden a bugyi körül forog

Aradszky: Ha a feleségem tudna a nőügyeimről, egyből válnánk!

Aradszky László régi nőügyeiről mesélt az internetes sztártévének. A zenész elmondta, ma már nem szívesen beszél ezekről a dolgokról a médiában, de most mégis kivételt tett!

2009.07.17 14:50ma.hu

Azt mondja, hogy ha valaki azt meri állítani, hogy nála több nővel volt dolga, az hazudik, viszont számokat már nem mer mondani, hiszen ha ilyesmi a felesége fülébe jutna, egészen biztos, hogy már nem érnék meg a következő házassági évfordulójukat.

Aradszky László szerint minden a bugyi körül forog! A zenész azt mondja, ha régen valaki a lányok felől kérdezte volna, már lőtt is volna, hiszen akkor nem illett ilyenek felől érdeklődni.

Ma már illik, de sokkal visszafogottabban kell hogy válaszoljon az ember.

- „Százszor is meggondolom, hogy kiadjam magam, vagy sem, hiszen imádom a bulvárt, de nem ilyen a szinten. Minden nőügy, magánügy!” - mondta el a Tabu Tv-nek adott interjújában Aradszky László.

- „Amikor egy csaj, vagy krapek avval kérkedik, hogy kivel volt tegnap, hol volt, előre jelzi, hogy itt lesz, ez már nem az én világom. Félreértés ne essék, nem vagyok prűd! Akinek több volt annak idején csajok közül, az nem biztos hogy igazat mond.”- meséli a Tabu Tv riporterének Aradszky.

Az énekes arra a kérdésre, hogy mennyi nővel lehetett együtt, csak rejtélyes választ adott.

- „Nekem van egy feleségem, és ha véletlenül a Tabu Tv-re tévedne, és én most elmondanám, hogy mennyi csaj volt az életemben, nem valószínű, hogy a következő házassági évfordulót is megünnepelnénk.” - jelentette ki az internetes sztártévében Aradszky László, aki megkért minket, hogy maradjunk annyiban, hogy sok nővel volt dolga, de a számokat sohasem fogja kiadni.

Aradszky fiúkkal is barátkozna!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.