Újra szingli lesz a családos megasztár

Mégsem bírták tovább: Válik Pál Tamás

Hiába költözött el, majd később vissza a családjához a Megasztár tehetsége - Pál Tamás és párja, Eszter nem tudták megmenteni kapcsolatukat. Tíz év után eldöntötték: válnak.

2009.05.25 09:10ma.hu - Fotó: paltamas.hu

Csak tovább görgették maguk előtt a problémáikat - Úgy tűnik, mégsem tudta tartósan helyrehozni házasságát Pál Tamás és neje. A Megasztár 2 énekese és felesége két éve már különváltak, de aztán Tomi hazaköltözött, úgy látszott, rendeződik kapcsolatuk.

A gondok azonban nem tűntek el. Fájdalmas döntést hoztak: nem folytatják együtt tovább. Hároméves fiukat, Martin Tivadart viszont bármikor láthatja az édesapja - adta hírül a Kiskegyed.

Tamás és Eszter tizennyolc éves koruk óta ismerték egymást, s mindketten az első igazi szerelem voltak a másik számára. Az énekes korábban úgy fogalmazott: nincs is tapasztalatuk a kapcsolatok terén.

Két évvel ezelőtt a sármos énekes és felesége nehéz helyzetbe került. Tamás a Megasztár után zenei karrierjét építette, kevesebb ideje jutott a családra, s közben megszületett a fiuk is.

Válságba került a házasságuk. Hosszas vívódás után azonabn úgy döntöttek, nem hagyják zátonyra futni a kapcsolatot. Akkor elég erőt éreztek magukban ahhoz, hogy ne adják fel.

Megbeszéltek mindent, és megfogadták, megbírkóznak a problémákkal. Külön voltak egy ideig, de lassan újra randevúzni kezdtek.

Sétálni, vacsorázni mentek, moziba vagy csak beszélgetni, s lassan újra egymásra találtak. Tamás elmesélte, újra meg kellett ismerniük egymást.

Azzal tisztában voltak, hogy szeretik egymást és a kisfiuknak is a legjobbat akarják, ezért nem engedik széthullanni a családot.

Igyekeztek nagyobb szabadságot is biztosítani egymásnak, így az együtt töltött perceket sokkal jobban értékelték, mint korábban.

Úgy tűnik azonban, a régóta tartó szerelem mégsem állta ki az idő próbáját...

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.