Lehullott a lepel a műsorvezetőről!

Gerencsér Tomi titkos óvszergyűjteménye!

A botrányhősnél megtört a jég: végre bevallotta, hogy tizenhét éves kora óta az óvszerek bolondja. Több száz különlegesebbnél-különlegesebb darabbal rendelkezik, és barátai unszolására végre a nyilvánosság előtt is megmutatja a temérdek óvszermennyiséget.

2009.06.30 19:00ma.hu

A Balaton legnagyobb erotikus rendezvényén, a Fonyódi Erotika Expon mutatja majd be Tomi az óvszergyűjteményét!

- "Tizenhét éves korom óta gyűjtöm az óvszereket. Minden egy, az iskolánk mosdójába beszerelt óvszer automatával kezdődött. Természetesen nagy sikert aratott ez a gép a fiúk körében, minden szünetben gumikat fújkáltunk és töltöttünk vízzel, hogy aztán vízibombaként kidobáljuk az ablakon, aminek persze a tanárok egyáltalán nem örültek. Majd miután begyűjtöttünk jó néhány intőt az óvszervásárlásunk picit átalakult és ekkor kezdtük gyűjteni és cserélgetni az egyedi óvszereket" - meséli Gerencsér Tomi, akinek azóta sem lankadt az érdeklődése a téma iránt, és azóta már rengeteget sikerült összeszednie belőle.

A botrányhős azonban azt mondja, bár az elején viccnek indult az egész, most már komoly célkitűzése van a gyűjteményével kapcsolatban.

 "Fontosnak tartom a védekezést a szexben és úgy gondolom, hogy ez a kis játék, amit mi anno a gumikkal csináltunk csak segített hozzászoktatni ahhoz, hogy mindig legyen nálunk óvszer" - mondta el Gerencsér Tomi, akit nagy meglepetés ért a minap.

Egy vállalkozó tudomására jutott, hogy Tomi a Fonyódi Erotika Expon bemutatja gyűjteményét, és nem volt rest megkeresni a fiút.

A vállalkozó a Beate Use cég vezetője, aki számos szex bolttal rendelkezik Budapesten, és úgy döntött hogy Ő is segít felhívni a figyelmet az óvszerhasználat fontosságára, így további olyan különleges darabokat adományozott neki, amikkel valójában világszínvonalú gyűjteményt mutathat majd be.

Gerencsér Tomi tehát elsőként mutatja be óvszergyűjteményét a Fonyódi Erotika Expon 2009. július 17-18-án, ahol már a Beate Use és a 69.hu által felajánlott óvszer-különlegességekkel kibővülve tündököl majd az évekig tartó különös hóbort eredménye.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.