A sztár új kihívás előtt áll!

Három év szünet után újra képernyőn- Gerencsér Tomi visszatér!

Gerencsér Tomi három év képernyős szünet után a Tabu Tv-nél tér vissza. A fiatal műsorvezető már évek óta szerepelt folyamatosan a képernyőn, de három éve a kamera másik oldalára távozott.

2009.06.15 16:30ma.hu

Ezúttal mégis új kihívás előtt áll: az online sztártévé Sztárhíradójának műsorvezetője lett.

A Tabu Tv videós anyagai ezen túl nem csak a www.tabutv.hu internetes portálon, hanem a Fix Tv-n is jelentkeznek hetente két alkalommal, fél órás Sztárhíradó keretein belül, a műsor házigazdája pedig Gerencsér Tomi lesz.

- „Az elmúlt években a filmezés mellett több ajánlatot is kaptam kisebb-nagyobb csatornáktól és volt, hogy vendég műsorvezetést is vállaltam, de a Tabu Tv-nél kaptam egy olyan lehetőséget, amit nem lehetett visszautasítani. Nem tagadhatom, hogy mindig is foglalkoztatott a bulvár világa és örülök, hogy egy ilyen dinamikusan fejlődő modern csapatba kerülhettem.” - meséli Gerencsér Tomi, a Tabu Tv új műsorvezetője.

Tomi pontosan három éve, 2006 nyarán hagyta abba a műsorvezetést a fővárosunkról elnevezett csatornán, ahol öt év alatt több mint húsz féle műsor házigazdájaként próbálhatta ki magát az Anettka Produkció műsoraiban.

- „Tomival nagyon könnyű együtt dolgozni, egy igazi profi! Nagyon örülök hogy a csapatunkban köszönthetjük, hiszen Ő a botrányok igazi szakértője. Belülről és kívülről is egyaránt látja a sztárvilágot, Ő aztán igazán tudja, hogy miről beszél a műsorában.”- mondta el Koczka Máté, a Tabu Tv főszerkesztője.

Olvassa el hogyan öntötte le és alázta meg Tomi Terry Black kedvesét!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.