Csattanóssal végződött a szerepcsere...

Lekevertek egy pofont Király Viktornak!

Sok esetben nagyon jól jöhet, de legalább ennyiszer galibát is okozhat, ha két ember megszólalásig hasonlít egymásra - A Megasztár-győztes Király Viktor ezt jól az eszébe véste.

Tiszta Amerika! - Király Viktor vacsorája képgaléria

2009.06.24 12:22ma.hu

Megtévesztően egyforma külsőre Király Viktor és ikertestvére, Ben - Király Linda öccsei gyermekkoruktól kihasználták a dolgot, amely akár jó poén is lehet, de az énekes számára egy alkalommal csúnyán végződött a szerepcsere.

A lányok terén különbözik a két fiú ízlése. Gimnázium első osztályában, egy bulin mindketten összejöttek egy-egy lánnyal.

Ben megbeszélt egy randit, de reggelre rájött, hogy mégsem tetszik neki a hölgy. Viktornak viszont bejött, így ő ment el a találkára! A lány nem is vett észre semmit, ám az énekes egy idő után csak beismerte, hogy ő nem Ben - mire egy jókora pofon csattant az arcán! Végül két hétig mégis együtt járt a megtévesztett hölgyeménnyel - mesélte Király Viktor a Napi Ásznak.

A Megasztár győztesét a közelmúltban az ország egyik legsármosabb férfijának választották a Glamour magazin olvasói. Király Viktor bevallotta, meglepte a jelölés, zavarba is jött tőle.

Ugyanakkor eszébe jutott, hogy ezzel tulajdonképpen a testvére, Benjámin is a legsármosabb pasik egyike lett...

Ma már talán hihetetlennek tűnik, de a jóképű énekes nem mindig rendelkezett ilyen délceg alakkal, sőt - a színpadra sem szívesen állt volna ki.

Saját bevallása szerint Megasztáros győzelme előtt pár hónappal még pocakos, 90 kilós fiú volt! Önbizalma egyáltalán nem volt, kifejezetten csúnyának érezte magát.

Miután elhatározta, hogy az énekléssel akar bizonyítani, s ehhez bizony a színpadon is jól kell mutatnia, drasztikus fogyókúrába és edzésbe kezdett.

Első lépésként lemondott a sörről, a tésztafélékről. A versenyig 15 kilót dobott le magáról és otthon végzett tornagyakorlatokat.

Király Viktor nemrég elárulta: a kedvesének plusz kilókkal is tetszett, de a szakmához hozzátartozik, hogy legyen egy kicsit hiú az ember...

Bár régóta komoly kapcsolatban él, a rajongó lányok hatalmas szeretettel veszik körül. A közelmúltban valaki, valószínűleg egy futó ismerőse kiadta másoknak a mobilszámát.

Ettől kezdve Viktornak nem volt nyugta. Állandóan csörgött a telefonja, éjjel-nappal keresték a rajongók.

Az énekes elmondta, nagyon szívesen beszélget néha velük, de annyi ideje sajnos nincs, hogy mindenkivel elcsevegjen.

Lecseréltette a számát, rajongóival pedig egyéb fórumokon tartja a kapcsolatot.

Mindig is a másik oldalon állt Király Viktor - tudja meg a részleteket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.