"Most is szappanoperában élek"

Molnár Anikó nem titkolná, sokáig meztelenül rohangál

Hét éve már, hogy kijött a valóságshow-ból a csinos lány, de máig úgy érzi, mintha életét egy szappanoperában élné - Azon már meg sem lepődik, hogy lapokból értesül arról, mi történt vele...

Molnár Anikó a Hal a tortánban! képgaléria

2009.05.20 08:05ma.hu

Molnár Anikó saját magánéletéről, szerelmi ügyeiről és szakításairól gyakran a médiából értesül, de bár ez régen nagyon zavarta, ma már nem háborítja fel a dolog. Fórumot sem olvas, mint mondja, ez a hülye gyerekek ingyen játszótere.

Hét éve kijött a villából, de mivel megszokta a kamerákat, azt sem bánná, ha otthonában forgatnának valóságshow-t. Örülne, ha a kíváncsi és rosszindulatú emberek is betekintést nyernének életébe, mert legalább tudnák, a celebek sem élnek másképp, mint egy átlagos ember. Esténként szépirodalmat olvas, abból sem csinál nagy titkot, fürdés után még sokáig meztelenül jár-kel a lakásban - mondta el Anikó az Epizód magazinnak.

A csinos lány már korábban jelezte, ő nem bánná, ha ismét részese lehetne egy valóságshow-nak. Ha pénzt adnának érte, bekameráztatná a lakását, hogy lássa mindenki, hogyan él.

Ferde képet azonban nem hajlandó magáról adni, és hálószobájába sem engedne betekintést.

Molnár Anikót zavarja, hogy az emberek azt gondolják róla, sok pénze van - Úgy véli, a korábbi Nagy Ő szerepe hozzájárult a hamis kép kialakulásához.

Hiszen a műsorban Dior ruhákban járt és Jaguárral közlekedett. Igazi aranybányaként állították be őt, pedig akkor is most is hétköznapi életet élt.

A valóságban nem telik neki drága holmikra és Suzukiba pattan be, ha kocsival akar elmenni valahova.

Anikó úgy gondolja, ő nem próbálja leplezni, ha éppen rosszabb időszakát éli, mint ahogyan azt sem, ha lelkileg nincs jól.

Véleménye szerint sok ismert arc van hazánkban, aki megélhetési gondokkal küzd, de nem vallja be.

Cikinek érzi, hogy civil színvonalon éljen, ezért áldoz a látszat fenntartására.  A valóságshow-sztár kimondta: a celebek fele csóró.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.