Interneten gyalázzák a halott sztárt...

Botrányos - Az elhunyt Antal Imre magánéletén csámcsogtak

Gyomorforgatónak tartják a hazai sztárok, hogy halálában gyalázzák Antal Imre emlékét - Internetes fórumokon sokan élcelődnek a néhai nagy nevettetőn...

Képekben Antal Imre képgaléria

2009.04.10 08:10

Talán sosem derül ki, kik élcelődnek Antal Imre magánéletén, hiszen általában névtelenül születnek a bejegyzések az internetes fórumokon.

Egyes helyeken a kegyeletsértő gondolatok is fenn maradnak, melyek arról szólnak, mit csinált Antal Imre az ágyban, kit szeretett, vagy éppen mivel töltötte idejét az MTV épületével szemben levő nyilvános wc-ben - írja a Napi Ász.

Egykori kollégái és tisztelői felháborítónak és gyomorforgatónak érzik a humorista meggyalázását.

Oltványi Tamás, a Szeszélyes évszakok producere a Napi Ásznak elmondta: csakis a legnagyobb tisztelettel lehet nyilatkozni Antal Imréről. Érthetetlennek tartja, hogy ismeretlenek ilyesmi írogatnak a televíziósról.

Lagzi Lajcsit
is felháborították a nagy nevettetőt ért sértő megjegyzések. Úgy véli, a szexuális identitás magánügy, Antal egyébként sem mesélt sosem párkapcsolatairól.

A mai demoráciának az a lényege, hogy bárki szabadon választhat vallást, pártot vagy társat. Megbocsáthatatlan, ahogyan bántják az elhunyt sztárt - hangsúlyozta a zenész a Napi Ászban.

Anettka szerint akik Antal Imrét mocskolják, nem is emberek. A sztár személyesen is ismerte a televízióst, és tudja: Antal még a hangját sem emelte fel soha. Nem érdemli meg ezt a hangnemet - közölte a lapban Fehér Anettka.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.