Durva! Elszabadult állat a TF-en!

Képek: Horror az aerobicórán - Czanik Balázs kígyóba botlott!

Sosem látott pánik törhetett volna ki a testnevelési egyetem! Az ártatlan aerobic óra hirtelen félelmetes horrorrá változott, amikor színpadon Czanik Balázs lábánál megjelent egy valódi mérges kígyó!

Elképesztő aerobicóra: Kígyó tekergett Czanik Balázs lábánál! képgaléria

2009.04.01 09:45Esti Frizbi

Kedden majdnem rémálommá vált a Mozdulj Rá kampány ötödik állomása!

A szervezők most kivételesen nem egy színészt, vagy zenészt hívtak a capoera aerobik nagykövetének, hanem egy csinos hastáncos lánnyal lepték meg.

– Nagyon örültem, amikor meghívást kaptam, hogy tornázzak együtt Balázzsal, épp egy fellépésről estem be a rendezvényre! - Áradozott Lizi.

Az először ártalmatlannak tűnő geg azonban hirtelen rémálommá változtatta az ingyenes aerobik órát!

- Miközben órát tartottam egy előttem álló lány elkezdett a lábam felé mutogatni, először nem értettem mit akar, később láttam, hogy egy hatalmas mérges kígyó tekereg a lábamnál! - nyilatkozott a történtekről Czanik Balázs.

- Nagyon megijedtem, átfutott az agyamon, hogy most tényleg nincs tovább! Megvallom férfiasan, nagyon félek a kígyóktól, egy fajta pánik roham tör rám, ha a közelükben vagyok! Végül Lizi, a kampány sztárvendége mentett meg -  folytatta kétségbeesve Balázs.

Mint utólag kiderült, a bombázó vakmerősége nem volt véletlen, ugyanis a hívatlan csúszómászó az ő ládikájából szökött meg!

- Évek óta kígyóval táncolok, sőt általában mindenhova magammal viszem! Mivel a pasik többsége retteg tőle, ő a kis házi testőröm!

A kérdésre, miszerint Czanik Balázsnak mennyire jönnek be neki a kígyós lányok, a sztár a sokk hatása miatt nem tudott válaszolni....

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.