Idegösszeroppanás szélén a showman?

"Miért teszik ezt velem?" - Győzike zokogott!

A legutóbbi híresztelés már sok volt neki. Az idegösszeroppanás szélén áll Gáspár Győző - Roskadozik a lelke az utóbbi időben családját ért támadások alatt, nem érti, miért teszik ezt velük.

Képekben Győzike és családja! képgaléria

2009.03.31 07:15ma.hu

Tehetetlen a támadásokkal szemben Győzike - Legutóbb az jelent meg a sajtóban Gáspárékról, hogy bár állítólag rosszul állnak anyagilag, luxusautót vásárolna Győzike. Amikor a sztár meglátta az erről szóló címlapot, sírva fakadt dühében, majdnem összeroppant!

Elmondta, a kis Virággal együtt azért járt a szalonban, hogy Bea szponzorautóját visszaadják. Győző nem érti a bántásokat, elmondása szerint már az adott bulvárlap illetékeseivel beszélt, azt mondták, direkt utaznak rá.

Három pert megnyertek már ellenük, ezek után végképp nem érti, miért csinálják velük ezt. Győző bement a laphoz magyarázatot követelni, de csak annyit mondtak neki, "nem tudják", és rövid úton eltávolították - panaszolta a Stop.hu-nak a showman.

Arról, hogy Győzike egy luxusautó-szalonban járt, egy szemtanú számolt be az egyik bulvárlapnak. Elmondása szerint a showman leólt beszélgetni a kereskedővel, később alkudozott és az extrákról is szó esett.

Az informátor szerint a beszélgetésből az derült ki, hogy Győző nagyjából 14 millió forintot szán az új autóra. A szemtanú még fényképet is készített a sztárról az autószalonban.

Győzike már az első hírek hallatán tagadta, hogy vásárlás miatt járt volna a kereskedésben. A showman korábban elmondta, hogy a gazdasági válság őket is mélyen érintette.

Ő régóta tőzsdézik, mindeddig ügyesen forgatta a pénzét. De januárban szinte mindent elbukott.

Emellett nagy összeggel segítette ki egy barátját, aki azonban nemhogy nem fizette vissza a kölcsönt, de még fel is szívódott.

A showman elmondása szerint a család minden luxusról lemondott, eladták autóikat és kölcsönkocsival jártak. Salgótarjáni házukat pedig áruba bocsátják, kisebbre szeretnék cserélni, s még az is szóba került, hogy Győzi neje, Bea egy boltba menjen el dolgozni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.