11 éve áll a vakuk kereszttüzében!

Horváth Éva csak egy dolgot nem mutat meg!

Ezek a lányok - bármit is csinálnak - óriási az érdeklődés irántuk. Fotósok hada kísérte figyelemmel legutóbbi fotózásukat is, ahol saját kollekciójukat mutatták be.

Szexi képekben a legújabb fürdőruha kollekcióban pózol! képgaléria

2009.03.09 17:50rtlbulvar.hu

Mint azt már korábban írtuk, Dukai Regina, Bódi Sylvi és Zimány Linda között ott van Horváth Éva is, aki nemrég csatlakozott a kis kreatív csapathoz. 

A 30 éves műsorvezető-modell immáron 11 éve áll a vakuk kereszttüzében. 1998-ban hallottunk róla először, amikor elnyerte a Miss World Hungary címet.

Fotó: Blikk

Legutóbbi fotózásán bikiniben csodálhattuk meg, méghozzá csakis olyan darabokban, amelyek az ő ízlését tükrözik. 

Évi leginkább azokat a fürdőruhákat kedveli, amik keveset takarnak, emellett pedig a háromszög alakú melltartókat részesíti előnyben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.