Jó reggelt, ding-ding-dong!

Horváth Éva új párja Csonka Bandi!

Pici tapasztalata és szakértelme jól jön majd Évának, amikor együtt ébrednek. Éva elárulta, rendkívül izgatott, már hosszú ideje megkezdte a felkészülést az új kihívásra, amit a jóval tapasztaltabb partner jelent!

2009.02.01 09:10rtlbulvar.hu

Horváth Éva, a Cool Live háziasszonya nemsokára új szerepben tűnik fel, hétfőtől ugyanis az RTL Klub Reggeli című műsorában is köszönti a nézőket. Többször végignézte személyesen is a műsort, megismerkedett a színfalak mögötti világgal, tanácsokat kért leendő kollégáitól és a korán keléshez is próbál hozzászokni.

– Teljesen átalakítottam a napirendemet a Reggeli miatt. - mondta, és eláruljuk: emellett a csütörtöki napot a wellness szellemében tölti majd el, hogy mindig csodás külsejét fokozva még kellemesebb napot szerezzen a nézőknek.

A szépségkirálynő a hétvégét is a hétfői adásmenet böngészésére áldozza, hogy az első, élő RTL Klubos műsorában minden tökéletesen menjen. Az első héten Éva társa Csonka András lesz, aki tapasztalatával és szakértelmével miden bizonnyal sokat segít majd újdonsült kollégájának, de Éva emellett mindenkihez bizalommal fordul tanácsért.

Dombovári Vandától például arról érdeklődött, a korai ébredés miatti alváskimaradást mikor pótolja.

Meg is lepődtem a válasz hallatán. Vanda ugyanis nem szokott délután pihenni, egész nap pörög. Igazán irigylem.

A bájos műsorvezető azonban a koránkelés miatt sem tántorodik el, bevallása szerint mindent megtesz, hogy helyt álljon a Reggeliben és abban is biztos, hogy hétfőn az RTL Klub nézői egy vidám, pörgős és friss Horváth Évát látnak majd a képernyőkön.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.