A modell mintha a középkorban járt volna!

Durva! Horváth Éva mellett halottat égettek!

A műsorvezető azt mondja, indiai útja olyan volt, mintha a középkorban járt volna. Horváth Éva mostanában szinte több időt töltött repülőkön, mint más járműveken, ugyanis 2008-as évének második fele utazással telt.

Dögös modell- Éva pikáns fotói! képgaléria

2009.01.20 18:00rtlbulvar.hu

Kezdődött az argentin úttal, ahol a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban inkább a túlélésért kellett küzdenie, viszont szilveszterkor egy igazi üdülésben volt része, ugyanis a távoli Indiában köszöntötte az újévet. 

A modell kétszer is átgondolta az indiai utat a robbantások miatt, de végül egyáltalán nem bánta meg, hogy elindult. Elmesélte, hogy akármerre járt, mindenhol fegyveres őrök vigyáztak a turistákra. 

- " A tengerparton töltöttem a szilvesztert, egy kerti party-szerű buliban, és akármerre néztem, körülöttünk fegyveresek álltak. De az összes műemléknél és a szobroknál is vigyázták a rendet. Még egy gyufaszálat sem lehetett bevinni sehová. Szerintem egyébként Indiának nagyon jót tett ez a biztonsági intézkedés, nagyobb fegyelem volt, mint Amerikában a terrortámadások után ."– mesélte az egykori szépségkirálynő az RTL Bulvárnak. 

Éva körútján bebarangolta Indiát: járt az Arany háromszögnél, a Gangesz partján halottégetést látott, és Goa csodás strandjain napfürdőzött. 

- " A halottégetés nagyon megérintett, olyan volt, mintha a középkorban lennék. Csodálatos ez a kultúra, de nagyon távoli az európai emberekétől. Legjobban a művészetük, és a templomok fogtak meg. Próbáltam a helyi lakosokat kérdezgetni a szokásaikról, a családjukról, a házasságról, de nem szívesen nyíltak meg, én pedig nem is mertem feszegetni ezeket a tabutémákat. A koldusokon kívül szinte lehetetlen a helyiekhez hozzáférni. A kultúrájuk nagyon érdekelt, sokat megtudtam róla. Például, hogy 3000 istenük van, amiből körülbelül már 15-öt be tudok azonosítani." – mondta mosolyogva Éva. 

Nem volt azért teljesen veszélytelen az út, egyszer jól rá is ijesztettek a gyönyörű műsorvezetőre… 

- " Éppen a vonaton ültünk, mikor egyszer csak leállíttatták. Mindent indiaiul mondtak, ezért nem tudtuk, mi is történik. Aztán találtam egy fiút, aki beszélt angolul, ő elmagyarázta, hogy a fegyveresek állíttatták le. Nem mondom, hogy nyugodt voltam."

 De szerencsére nem történt semmi baj. Már több egzotikus helyet is megcsodálhatott a gyönyörű műsorvezető, többek közt Balit, Kínát és a Seychelle-szigeteket. Gyerekkori álmai között azonban rejteget tartalékokat. 

Nagyon szeretne eljutni Peruba, az inkák birodalmába, és a Maldív-szigeteken is körülnézne még.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.