Dögös fotókon tárta fel bájait a sztár!

Szexis képek! Horváth Éva ismét megmutatta!

Bódi Sylvi, Dukai Regina, Zimány Linda a három grácia, három különböző stílussal. A Covergirls csapatához Horváth Éva is csatlakozott, s négyen mutatták be a Sugarbird kollekciót először egy fotózás keretében.

Horváth Éva saját magán mutatta be a szexis fürdőruhákat! képgaléria

2009.03.06 08:30ma.hu

Horváth Éva megmutatta a bájait saját kollekciója legújabb üdvöskéjeként. A modell bevallása szerint az általa kreált fürdőruhákban mindenki nőnek érezheti magát.
 
- „ Mielőtt bárki azt hinné, mi sem vagyunk tökéletesek, sokat teszünk azért, hogy így nézzünk ki. Olyanok vagyunk, mint bárki más, küzdünk a karikás szemek és a narancsbőr ellen. A fürdőruháimban azonban igazi nő lehet bárki, még akkor is, ha valaki küzd a kilókkal.” – árulta el a műsorvezető a Blikknek.
 
- " Már tavaly szerettem volna fürdőruhákat tervezni, de akkor az egy kicsit elcsúszott, így most örülök, hogy Hédi főleg ezen a téren gondolt rám. Ő látja, hogy milyen a stílusom, már korábban beszélgettünk arról is, hogy milyen színeket kedvelek, milyen ruhákat hordok. Ő elmondta, mi az, amit ebben a fürdőruha kollekcióban elképzelt: legyen egyrészes, kétrészes, stb., s én pedig viszem a fazonokat és a színeket. Nekem nagyon tetszik, ha a fürdőruha felső és a bugyi más színű: például rózsaszín pöttyös fürdőruha felső fehér alapon, de alul csak rózsaszín. Túl sokáig azonban nem variálhatók ezek a darabok, viszont vannak nyári strandkiegészítők, amikkel fel lehet dobni ezeket. "- nyilatkozta Horváth Éva.

- "Vannak különböző fürdőruhák, amik bizonyos mellmérethez nem passzolnak, a kosaras fürdőruhákat ugyan nagyon kedvelik, szivacsos fürdőruhát nem hordok. Már ruhatervezésnél tartunk, mert jöttek be olyan anyagok, amiket csak ruhában tudok elképzelni. Sok hasonló darabom is van, a fürdőruhát tudjuk kötni a nyári ruhához is. Koktél partira fel lehet venni ilyen anyagból készült ruhákat, például strand után" - mondta Éva.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.