Receptek közt gyűlölködés!

Döbbenet - Zsidóznak Stahl Judit honlapján!

Stahl Judit weboldalán a receptek mellett hemzsegnek a gyűlölködő topikok - Már a népszerű tévés és szakács honlapjára is begyűrűzni látszik az antiszemitizmus.

Stahl Judit bemutatta a Gastroyallal közös, új menüsorát képgaléria

2009.02.16 07:10Fotó: stahl.hu

A gasztronómia hazai sztárja, Stahl Judit ételrecept-oldalán is megtalálhatók igencsak megdöbbentő bejegyzések - A fórumra kattintva a "gesztenyés csók" és "burgonyás pogácsa" mellett "karambolozó zsidó" vagy "zsidó invázió" nevű téma is felbukkan - adta hírül a Napi Ász.

Ezeken az oldalakon általánban működik moderátorrendszer, de a sztár oldala a jelek szerint nem rendelkezik vele.

A Napi Ásznak Dr. Magyar György ügyvéd elmondta, hogy az oldal tartalma büntetőjogi és polgárjogi vonatkozásban is sérelmezhető. Egy honlap tartalmáért általában a szolgáltató felel, de a közte és a tartalomgazda közt köttetett esetleges szerződés határozhatja meg a jogi felelősséget - mondta.

Ezek a tartalmak mindenesetre kimeríthetik a közösség elleni izgatás, a becsületsértés, rágalmazás fogalmát, amely büntetőjogi következményekkel járhat. De polgárjogi vonatkozásban a jó hírnév megsértésének esete is felmerülhet, amelynek kártérítései következményei lehetnek - fogalmazott Dr. Magyar György a Napi Ászban.

A lapnak nem sikerült elérnie az ügyben Stahl Juditot, sőt, a szolgáltatónál bejegyzett telefonszámon egy hölgy jelentkezett be. Nem ismeri a sztárt és nem tudott arról sem, hogy az ő száma van elérhetőségként feltüntetve - adta hírül a Napi Ász.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.