A koporsókészítő instruálta a villanyszerelőt

Nincs vége a pornó-tanárnéni ügyének!

Ötperces pornóvideót rendezett a znojmói középiskola egy diákja. A főszereplők a fiú angoltanárnője és az iskola villanyszerelője volt. A tanárnő nyilatkozott.

2009.02.01 16:52bulvaros.hu

Miroslava Pillerová nem a diákjával, hanem az iskola villanyszerelőjével szexelt. Önként. Egy diákja a mobiltelefonjával rögzítette az aktust és instruálta a párocskát.

A tanárnő szerint szigorúan magánügyről van szó. Amikor a netre került az aktus és a fél világ megnézte a pikáns filmecskét, a tanárnő idegösszeomlást kapott. A filmet amúgy egy koporsókészítőnek tanuló, és a 18 életévét már betöltő fiú készítette, aki nem akart kamera elé állni. A parameter.sk portál többeket is megkérdezett az ügyről.

- Ha ilyen gyanú felmerül és tudomásunkra jut, a rendőrségnek szólunk és az iskola igazgatójának. Mi csak a tanügyi törvény betartását kérhetjük számon - tudatta Libor Vacek a cseh tanfelügyelők szövetségének szóvivője.

A tanár-diák közti szexet csak a büntető törvénykönyv említi, s csak annyit, hogy 15 évesnél fiatalabb személlyel tilos a szex, és azt is, hogy nem szabad visszaélni a 18 évesnél fiatalabbak helyzetével. Viszont pontosan ez a vita oka. Jan Cerny ügyvéd szerint a tanárnak zsarolnia kell a diákot ahhoz, hogy a függőség kihasználásáról beszélhessünk.

- Ha egy tizenöt éves lány önkéntesen szeretkezik a tanárával, és erre nem kényszerítik, vagy nem zsarolják őt jobb jegyek kilátásba helyezésével, akkor nincs ok büntetőjogi eljárásra - tette hozzá az ügyvéd.

A cseh Nova televíziónak nyilatkozott Miroslava Prillerová, a pornófilmről elhíresült znojmói angoltanárnő, miként az édesanyja is. Az édesanya szerint a lánya könnyen manipulálható, épp ezért szakember segítségének igénybe vételét is mérlegeli a család.

Prillerová tulajdonképpen nem tudott egyértelmű választ adni arra, hogy ez miként fordulhatott elő, de azt mondta, hogy nagyon mélyen megrázta őt ez az egész ügy, az aktus szilveszterkor történt és sosem lett volna szabad nyilvánosságra kerülnie.

- - Először fordult ez velem elő mondta a kamerába. Nem igaz az sem, hogy a diákjával szexelne a felvételen. Az anyja szerint míg más még kontrollálja magát, a lánya ilyen helyzetben elvesztette a fejét, azaz tovább ment, mint szabad lett volna.

A partnere a filmen nem a diákja és nem is az iskolában dolgozik, a tizenkilenc éves Karel Kucera koporsókészítőnek tanult és most 10 kilométerre dolgozik Znojmótól.

A fiú már egyáltalán nem akar nyilatkozni az ügyben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.