Megtörtént a dolog a Barátok köztben

Marenec Fruzsina kikészült a kínos jelenettől!

Sor került a nagy eseményre a népszerű sorozat forgatásán - Emma és 18 évvel idősebb szerelme intim kapcsolatba került egymással. A lányt megformáló Marenec Fruzsina nem titkolta: az egész meglehetősen kínos volt számára!

2009.01.27 13:30ma.hu - Fotó: baratok.hu

Egymáséi lettek a Marenec Fruzsina által megformált Emma és közel húsz évvel idősebb kedvese, Alex (Kocsis Pál) a Barátok köztben.

A színésznő elárulta, igen feszült volt a szenvedélyes jelenet előtt, minél gyorsabban szeretett volna túllenni rajta, hiszen ez a stúdióban kényes feladat volt. Szerencsére filmbéli párja sokat segített neki. Fruzsi elárulta, az életben valóban az idősebb férfiakkal érteti meg jobban magát - adta hírül a Blikk.

Az Emmát alakító színésznő egyébként nem sokáig látható már a sorozatban - A történetből hamarosan kiírják.

Újabb szereplőfrissítés várható ugyanis a történetben, nemcsak Fruzsina, Noémi megformálója, Gonda Kata sem maradhat a szereplőgárdában.

A Barátok közt producere elmondta, a lányoktól nehéz szívvel válik meg, de a döntést a sorozat érdekében hozták meg. Időnként ugyanis szükséges a frissítés a cselekmény bonyolításához.

Kalamár Tamás elmondása szerint a húsz év feletti korosztály már túltengésben volt a történetben, de azt nem zárta ki, hogy később ne térnének esetleg vissza a távozó szereplők.

Gonda Katát és Marenec Fruzsinát is váratlanul érte mindenesetre a nem túl kedvező döntés, utóbbiban például felmerült, miből fogja ezután fizetni az albérletét.

Amíg vége nem lesz a forgatásnak, igyekszik megoldást találni a gondjára. Fruzsina annyit elárult, hogy színházi szerepben nem gondolkodik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.