Horrorka lecsapott

Udvarias Tömeggyilkos - Botrányba fulladt az első koncert

A Hörcher László vezette zenekar beváltotta zenei fenyegetését.

2016.12.31 22:06ma.hu

Természetes, hogy botrányba fulladt az Udvarias Tömeggyilkos zenekar bemutatkozó koncertje, és hogy a Hörcher László vezette zenekar beváltotta a nagy csinnadrattával beharangozott zenei fenyegetését.

"A korábban csak 'fantomzenekarként' működő, általuk 'mezőgazdasági punk metalként' jellemzett muzsikát fakasztó kultikus Udvarias Tömeggyilkos valóban színpadra lépett a Trafik klubban a Lőrincz Tibi barátság koncerten... A sors iróniája, hogy Hörcher László a premier buli előtti napokban lasszózta össze a muzsikus kollegáit a romkocsmákból és BKV-tömegközlekedési eszközökről... Már a nyáron sejteni lehetett, hogy valami történni fog, mert Hörcher legendás cimborája, Indián szervezett egy zenekari megbeszélést.

A zenekar nulla próbával a háta mögött a Trafik klubban járt, hogy a színpadon összehozzon valami jó kis free style kaliberű zajt... Már a színpadra lépés előtt is botrány tört ki a zenekar tagjai között, mert a koncert előtt szó szerint 2 perccel a dobosuk Ferike, ismeretlen okok miatt hazament. De Hörchert a világon semmivel sem lehet zavarba hozni, ezért a dobok mögé ültette a basszer Csabikát, hogy játsszon valamit a dobok mögött. Persze a színpadra hívta a Stress basszer Lacikát. Minden hiányt sikerült pótolni, így nem maradt el a koncert. Amikor megszólalt a zene, extrém módon kezdték tolni a dalokat. Mindez annyira megfeküdte a rajongók gyomrát, hogy a Trafik klub szépen kiürült, amikor Hörcher szokás szerint szétverte a gitárját a színpadon, visszatért a klubba a rocker közönség. Az Udvarias Tömeggyilkos debütáló koncertjével metal történelem született kis hazánkban, mert ez volt az első magyar élő gitártörő heavy metal koncert zenekari próba nélkül free style stilusban."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.