Barátság

Nagy Feró és a Hörcher gróf kibékültek egymással...

Feró és Horrorka, a gitártörő piktor több évtizedes háborúzás után hivatalosan is elszívták a béke pipát egy cukrászdában.

2016.12.31 05:30ma.hu

Mint ismeretes, Nagy Feró és gróf Hörcher László rommá verték egymást egy aprócska vita miatt. Miután Feró és Hörcher Gróf brutálisan beleudvarolták egymást a betonba, egy több évtizedes megfagyott hidegháborús mosolyszünet következett. Ám egyszer csak hivatalosan is elszívták a békepipát egy cukrászdában, s mintha mi sem történt volna, azóta is országos cimborák - olyannyira, hogy újra elkezdetek együtt dolgozni.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.