A Gitártörő akcióba lépett

Nagy Feró és Gróf Hörcher László rommá verték egymást

A Nemzet Csótánya és Hörcher Gróf bizony lefejelték egymást.

2016.11.05 06:19ma.hu

A Sors iróniája, hogy a STRESS zenekar legendás frontembere Lörincz TIibi beajánlotta Hörcher mestert... anno még a 90-es évek elején... ennek örömére Feró egy lemezborító festményt rendelt a BEATRICE legendás Utálom az egész huszadik századot című lemezéhez..

Hörcher Gróf megfestett Feró felkérésére, egy szürrealista olajfestményt, amin egy csontváz kéz kinyúl egy kriptából és dacosan beint. De a gitártörő piktor legnagyobb döbbenetére Feró poénból ugyanezt a melót kiadta egy másik grafikusnak is és majmot csinált Hörcher mesterből.

A dacos művész Feró tilalmát megszegve a bizarr festményt megmutatta a kiadónak, amin Feró annyira besértődött, hogy futárral rendelte vissza a festményt a Fekete Lyuk klub objektumában működő stúdióba, ahol a lemezt is felvették...

Feró dühösen ki akarta rúgni a renitens piktort, aki viszont dacosan Feró asztalára sózott egy jó nagyot az öklével, jelezve azt, hogy nem lesz ez így igazán bugi, ha Feró szórakozik vele...

Feró mester betolt egy sallert Hörcher grófnak, mire az extrém művész ráborította Feróra az asztalt... és a két dühös rocker sűrű anyázások közepette egyre jobban kezdték kóstolgatni egymást.

Feró intenzíven kigyomlálta Gróf Hörcher László hatalmas séróját, mire a Gróf úr leszakította Feró bőrdzsekijét. Gyakorlatilag beomlott a fejük felett az egész kóceráj és szét is verték a házat.

Az egész meccs akkor ért véget, amikor az izomagyú kopasz smasszerek szétválasztották egymástól őket, majd miután rommá anyázták egymást, haza mentek a dühös legények.

A jól végzett munka után...mert a rocker az rocker marad...

Miután Feró és Hörcher Gróf brutálisan bele udvarolták egymást a betonba... egy több évtizedes megfagyott hidegháborús mosolyszünet következett... és hogy vajon kibékültek egymással vagy sem... nos ez hamarosan ki fog derülni a következő cikkben...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.