Telefonon kértek segítséget a gyerekek

Pincébe zárta és éheztette a négy gyerekét - így büntette őket

Szerencséje volt a négy gyermeknek: anyjuk nem vette észre, hogy egyiküknél ott maradt a mobiltelefon, igaz, az csak segélyhívásra volt alkalmas, de nekik pont erre volt szükségük a pincében.

2015.04.27 16:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/nuttakit

Szándékosan, büntetésből zárta be egy teljes napra a négy gyermekét egy nő Philadelphiában, a 9, 10, 12 és 13 éves gyerekeket a tűzoltók szabadították ki. A NY Daily News közlése szerint a tűzoltók a ház második emeletén tudtak behatolni, onnan mentek le az alagsorba, ahol akkor már közel 24 órája ültek a gyerekek étel és ital nélkül, sőt, vécé sem volt, hogy a dolgukat legalább részben normális körülmények közt tudják elvégezni. A hatóságokat az egyik gyermek értesítette vasárnap délután fél 2-kor, aki a mobiltelefonjáról fel tudta hívni a 911-et - csak ezt az egy hívást tudta kezdeményezni a készülékkel.

A rendőrség által meg nem nevezett anya ellen nagy valószínűség szerint eljárást indítanak gyermekek elhanyagolása és veszélyeztetése miatt. Egy szomszéd azt mondta: látta, hogy szombat kora délután az anya vitatkozott a 12 éves lányával, nem sokkal ezután tűnt el mind a négy gyermek. "Milyen ember az, aki ilyesmit tesz a gyerekekkel?!" - tette fel a kérdést az egyik ismerősük a helyi tévé kamerái előtt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.