Alkoholisták álommunkája

Részeg sofőr kerestetik

Egy pennsylvaniai rendőrőrs önkénteseket keres, hogy a kontójukra részegedjenek le.

2015.04.10 17:05ma.hu
freedigitalphotos.net/xedos4

Az első blikkre csapdának tűnő hirdetés szerint a Newtown Square őrs rendőrei szeretnének leitatni néhány embert. A hirdetés azonban nem átverés, valós célja is van.

A résztvevőknek azért kell lerészegedniük, hogy utána józansági vizsgálatnak vethessék alá őket. Az őrs tagjainak ugyanis vizsgát kell tenniük, hogy képesek legyenek megítélni a sofőrök ittasságának mértékét.

Annak érdekében, hogy a tréning sikeres legyen, 20 önkéntesre van szükség, akiknek különböző mennyiségű alkohol elfogyasztása után kell 3 koordinációs feladatot végrehajtaniuk a rendőrök árgus tekintete mellett.

A rendőrök igyekszenek megnyugtatni a jelentkezőket, hogy nem csak alkohollal, de mentes italokkal is várják őket, ezért a kiszáradástól nem kell tartaniuk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.