Metrósínek közé esett a két fivér

Testvérét mentette, saját életével fizetett a férfi

A sínek közé ugrott egy férfi Manchester egyik metróállomásán, a szemtanúk szerint azért, hogy megmentse az öccsét, aki előzőleg a pénztárcáját vagy a telefonját ejtette le és elindult, hogy összeszedje.

2015.03.31 18:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/tiverylucky

A sínek közé ugrott és meghalt egy 35 éves férfi a manchesteri Északi metróvonal Old Street állomásán, miután elgázolta egy érkező szerelvény - számolt be a tragikus esetről több brit hírforrás. A férfi az öccsét akarta megmenteni, aki a szemtanúk szerint pár másodperccel korábban a sínek közé ejtette a pénztárcáját vagy a mobiltelefonját - ezt nem lehetett egyértelműen látni -, és úgy gondolta, hogy még a metró érkezése előtt gyorsan ki tudja onnan szedni.

Az idősebb fivér kétségbeesetten próbálta a peronra húzni a nála 3 évvel fiatalabb öccsét, ám a közben befutó jármű elsodorta és olyan súlyos fejsérüléseket szenvedett, hogy már hiába vitték őt a londoni Royal kórházba, életét már nem tudták megmenteni. A fiatalabb férfi jelenleg stabil, de életveszélyes állapotban fekszik a kórházban. A brit közlekedési rendőrség balesetként tekint a tragédiára, gyanús körülmények nem merültek fel azzal kapcsolatban - számolt be a Metro című brit lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.