Maratollforgató kitüntetést kapott a rádiós

Futócipő és mikrofon: díjazták Vadon Janit

Rangos kitüntetéssel jutalmazták Vadon Janit: a rádiós Maratollforgató díjat kapott, amelyet olyan médiában dolgozó személyek érdemelnek ki, akik a munkájukkal, életmódjukkal évek óta népszerűsítik a futást.

2015.03.18 18:00ma.hu
Fotó: Róth Tamás

A Budapest Sportiroda rangos kitüntetéssel jutalmazta a Morning Show népszerű műsorvezetőjét. Vadon Jani Maratollforgató díjat kapott, amelyet olyan médiában dolgozó személyek érdemelnek ki, akik a munkájukkal, életmódjukkal évek óta népszerűsítik a futást.

Jó ideje meghatározza az életemet a futás is, tömegsportolói szinten évek óta látogatom ezeket a rendezvényeket. Természetesen rendszeresen beszámolok róla a rádióban is, mert a szívügyem. A Budapest Sportiroda díja nagy megtiszteltetés számomra, hiszen valóban a mozgás öröméért futok és célom, hogy tovább népszerűsítsem ezt a sportágat” - nyilatkozta a kitüntetésről Vadon Jani.

A BSI az ország legnépszerűbb nagyszabású futóversenyeit rendezi már 30 éve, a Maratollforgató díjat 10 éve alapították. Idén a "legklasszabb csatorna" rádiósa mellett Borsa Miklós, ifj. Kővári Miklós, Náray Balázs, Sahin Tóth Róbert, Szekeres Tamás és Vígh András kapta meg az elismerést.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.