Kincsként őrzi a fáklyát

Képek - Vadon Jani is futott az olimpiai lánggal

Hatalmas élményben volt része a Morning Show műsorvezetőjének. Vadon Jani azon különítmény tagjaként utazott Angliába, akik hazánk színeiben futottak a londoni Olimpia lángjával. Janiékat óriási tömeg fogadta a dél-angliai faluban.

Vadon Jani 300 méteren vitte az olimpiai lángot képgaléria

2012.07.17 16:34ma.hu

A Class FM műsorvezetőjét kollégái jelölték és egy bizottság választotta ki a megtisztelő feladatra. Nemcsak sportos életmódja, hanem példamutató, karitatív tevékenysége is Vadon Jani mellett szólt a döntésnél.

Magyarország legnépszerűbb reggeli műsora már többször megmutatta, ha a szükség van rá, műsorvezetői képesek a hallgatóságot pillanatok alatt mozgósítani - legyen szó akár az árvízkárosultak, vagy a vörösiszap-katasztrófa áldozatainak megsegítéséről. Vadon Jani mellett olyan hírességek futottak az olimpiai lánggal, mint Kassai Viktor, Várkonyi Attila vagy Erőss Zsolt.

Fotó: Samsung Sports Marketing Group (A galériához KATT a képre!)


Óriási élmény volt megtenni a 300 métert a lánggal. Nemcsak azért, mert Angliában a pici gyermekektől az aggastyánokig mindenki kint volt az utcákon, és részese akart lenni az eseménynek, hanem azért is, mert ezt az élményt közvetetten a hallgatóknak is köszönhetem, akik mindig összefognak, ha szükség van rá. Kivételes megtiszteltetés volt ebben a csapatban a „hétköznapi hősökkel” és a többi hírességgel együtt futni, ezért becses ereklyeként őrzöm majd a fáklyát” – mondta Vadon Jani.

Nemsokára akár a Class FM hallgatói is megnézhetik az ereklyét, hiszen a Morning Show műsorvezetője hamarosan megismétli a tavaly már óriási sikert aratott örömfutást a tatai Öreg-tónál, ahová magával viszi a nem mindennapi fáklyát is.

Még több hír Vadon Janiról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.