Vadon Jani félti a gyerekét!

A rádiós meglenne a reflektorfény nélkül!

Vadon Jani jogosítvány híján bringával gördült be az egyik bevásárlóközpontba, ahol a gyermeknevelésről beszélgetett celebtársaival, természetesen mindenféle reklámcélzat nélkül...

2009.09.15 18:40ma.hu

A Danubius Rádió ébresztőműsorának műsorvezetője viccelt egy cseppet a magasságáról és az alakjáról, aztán persze rögtön fontosabb téma felé terelte a szót: kiderült, hogy mitől félti gyermekét Vadon apuka.

A narancssárgába öltözött sztárfürdetőből lett rádióceleb elmondása szerint becsületesen végigjárták már az iskolaszereket árusító boltokat és be is vásároltak, hiszen nem lenne jó, ha rosszat mondanának a porontyra.

- „Odafigyelnek a gyerekre, ezért azt szeretnénk, hogy az iskolában ne az legyen, hogy a Vadon János kislánya idejött, aztán ez is hiányzik, az is hiányzik neki. Talán miattam is az átlógnál kicsit jobban odafigyelnek a gyerekre, nagyobbak az elvárások vele szemben, és az esetleges támadásoktól meg kell védenünk őt.” - meséli a Tabu Tv riporterének Vadon Jani, aki szerint a közszereplők gyermekeinek jobban kell teljesíteniük az iskolában, hogy érvényesülni tudjanak a többi nebuló közt.

- „Pont a mostani időszaktól tartok, hiszen a gyerek még hét éves, tehát igazából még nem tudja úgy megvédeni magát, viszont valószínűleg ahogy látjuk, már 14-15 éves korára már kétszer-háromszor annyi önbizalma lesz, mint nekem és az anyjának együttvéve.” - osztotta meg Vadon úr lelkesen az internetes sztártévé riporterével.

A Tabu Tv azt is megtudta, hogy a sztárapukának kislányánál nagyobb gondjai vannak önbizalom téren.

- „Az emberek vagy a rádió mikrofonja mögött vagy a televízió képernyőjén találkozhatnak velem, de ezeket a lehetőségeket az élet hozta, és én igyekeztem élni velük, de én nem akartam ennyire reflektorfénybe kerülni. Ez nem azt jelent, hogy én bizalomhiányos vagyok, de általában lejjebb szoktam értékelni magam azon a bizonyos skálán, amin az emberek a tehetséges és kevésbé tehetséges embereket elhelyezik.” - mondta el a Tabu Tv-nek Vadon Jani, aki azt is hozzátette, hogy lehet, hogy ez azért van, mert nem vágyik annyira a reflektorfénybe.

- „Annyira nem hiányzik ez nekem, és ha nem lesz, akkor nem is fog már.”- fűzte hozzá Jani.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.