50 méterről esett ki a műsorvezető

Rémisztő képek - Vadon Jani kizuhant a stúdióból

Médiatörténelmet írt Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani, utóbbi ráadásul egy extra látványossággal zárta a pénteki Morning Show-t: az 56-osok tere fölött kiugrott a stúdióból.

Vadon Jani nagy ugrása az 56-osok tere fölött képgaléria

2011.09.16 17:29RedLemon

Megígérték és megcsinálták! Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani médiatörténelmet írt. A rádiózás magyar nagymesterei olyat vittek véghez, amit eddig még soha senki: 50 méterre felhúzott stúdiójukból közvetítették reggeli műsorukat az 56-osok tere fölött.

Az extrém Morning Show végére Vadon Jani ugrása tette fel a koronát. 50 méteres szédítő magasság, egy impozáns, levegőben himbálózó stúdiókonténer, óriási tömeg, és sápadt rádiósok hódították meg a levegőt.

A Class FM reggeli show-jának műsorvezetői kezdeti félelmüket legyőzve pályafutásuk legnagyobb dobását hajtották végre, s egyúttal új fejezetet is nyitottak a hazai médiatörténetben. A magyar kereskedelmi rádiózás leglátványosabb és legextrémebb eseménye még a főváros távolabbi pontjairól is látható volt, a közeli irodaházak ablakaiból pedig fürtökben lógtak az emberek. Mindenki kíváncsi volt az égből közvetítő műsorvezetőkre, ám a legtöbben Vadon Jani óriási ugrását várták.

Fotó: RedLemon (A galériához KATT a képre!)


A tömeg, a hallgatók, de még Balázs és Feri is lélegzetvisszafojtva nézte-hallgatta a nagy bátorságpróbát. „Félelmetesen nagy. Így tudnám jellemezni az ugrást. Állsz a levegőben lógó konténer szélén, a lábad alatt az egész város és a hatalmas tömeg, az emberek neked szurkolnak. Majd elrugaszkodsz a semmibe. A totális szabadság érzése lett úrrá rajtam, brutálisan jó élmény volt! Köszönöm mindenkinek, aki lehetővé tette, hogy megvalósítsuk a nagy tervünket!” – árulta el Jani, aki joggal lehet büszke a magára és kollégáira.

De ezzel nincs vége: Balázs, Feri és Jani nem állnak le. Közvetítettek már a Balaton közepéről, száguldó kamionról, s alighogy meghódították a levegőt, újabb őrült ötleten törik fejüket.

Következő nagy dobásukról azonban egyelőre nem árulnak el semmit, csupán az időpont biztos: 2011. 11. 11-én készülnek valamire…

Még több hír Vadon Janiról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.