Extrém sporttal vezeti le a feszültséget

Képek - Vadon Jani állandóan a falra mászik

Rendszeresen feszül kötélnek, szívesen húz futócipőt, és a kettlebell is hatalmába kerítette Vadon Janit. A Morning Show népszerű műsorvezetője ezúttal a SportKlub stábjával eredt falnak.

Vadon Jani imádja a falmászást képgaléria

2013.05.08 08:59ma.hu

Extrém kedvteléssel kapcsolódik ki Vadon Jani. Az ország kedvenc reggeli rádióműsorának egyik házigazdája ezúttal a rádiózás mellett egy másik szerelmének, a sportnak hódolt. Immáron hat éve rajong a falmászásért, hetente vág neki az újabb magaslatoknak, amely nem csupán fizikailag edzi, de szellemileg is tökéletes kikapcsolódást nyújt számára.

Imádja a természetet, így ha teheti, a sziklákon keresi az újabb kihívásokat. Janit most a SportKlub csinos műsorvezetője, Marenec Fruzsi és a MezTelenül stábja is elkísérte, hogy közelebbről ismerkedjen a kihívást jelentő sporttal.

Fotó: Redlemon (A galériához KATT a képre!)


Számomra a falmászás egy hobbysport, már hat éve járok ki rendszeresen egy társammal külső és belső terepre egyaránt. A szikla dobogtatja meg igazán a szívem, hiszen a természet közeli sportok számomra a legkedveltebbek. Nem csupán fizikai erőfeszítést jelent, de pszichésen is teljesen kikapcsol, mivel teljes koncentrációt igényel” – mesélt szenvedélyéről Vadon Jani.

Nem csupán falmászással tartja azonban karban magát hazánk leghallgatottabb reggeli műsorának rádiósa.

A falmászás mellett még két sportág van, ami meghatározza a mindennapjaimat, a futás, és a kettlebell, ami olyan izmok létezésére is rádöbbentett, amelyekről nem is tudtam. Ezekben a mozgásformákban teljesen magamra találtam, és nem is tervezem, hogy áttérjek más sportolási lehetőségekre” – tette hozzá a műsorvezető.

MezTelenül Vadon Janival május 9-én, csütörtökön 16.00-kor a SportKlub műsorán!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.