Ez ám az igazi fenegyerek bringás!

Vérfagyasztó: szinte függőleges sziklafalon biciklizik

Szinte fricskát mutat a gravitációnak Michal Kollbek, aki biciklivel tekert fel a világ egyik legveszélyesebbnek tartott sziklafalára, majd a szinte függőleges ösvényen végigkerekezett.

2015.03.16 16:00ma.hu
Fotó: YouTube

Mintha nem ismerné a gravitációt, vagy legalábbis nem hatna rá, úgy tekert végig Michael Kollbek a világ egyik legveszélyesebb sziklájának tartott White Line-on, miközben a vérfagyasztó jelenetet egy drónra szerelt kamera rögzítette. Az arizonai sziklán végigtekerő fenegyerek utóbb a Huffington Postnak azt mondta: csupán annyi volt a titok, hogy ki kellett zárnia a gondolataiból a veszély lehetőségét és nem figyelni arra, hogy mennyire szédítően ijesztő az egész környék. "Csak a nyomvonal volt a figyelmem középpontjában" - magyarázta.

Persze azt is bevallotta, hogy lejjebb eresztette a kerekekben lévő nyomást, hogy az jobban tapadjon és a felfüggesztésen is finomított kicsit - de akárhogy is, nem sokan csinálnánk ezt utána.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.