Hihetetlen szerencse, hogy túlélte

Ez kemény lehetett: repülő szarvassal találkozott a biciklis

A szarvas állapotáról semmit nem tud, de a biciklisnek igen nagy szerencsére volt szüksége, hogy túlélje a találkozást, ami egy lejtős részen lefelé gurulva történt.

2014.12.17 22:00ma.hu
Fotó: YouTube

Csak a sisakkamera képe alapján tudja felidézni a balesetet, saját maga nem emlékszik az ütközésre, de ez egyáltalán nem csoda: Silas Patlove egy semmiből előbukkanó, "repülő" szarvassal került túl közeli ismeretségbe. A férfi egy kaliforniai lejtőn suhant lefelé a biciklijével, az ütközés előtti másodpercekben nagyjából 45 km/h sebességgel haladhatott - aztán még mielőtt felfoghatta volna, mi történik, már össze is ütközött az út mellett húzódó meredek részről előugró nagyvaddal.

A férfi azt mondja, nem tudja, mi történt, csak azt, hogy a hátára esett, a kamera pedig a darabokra tört biciklit mutatta az út szélén. "Megrepedt a sisakom hátulja, ami valószínűleg súlyos agysérüléstől menthetett meg" - írta a később feltöltött videó alá. "Bár enyhe agyrázkódást szenvedtem és egy kis emlékezetkiesésem volt a baleset körüli időről, nagyon hálás vagyok, hogy megmenekültem." Hozzátette: a szarvas hogylétéről fogalma nincs, de azért mindenkinek fokozottan ajánlja, hogy tényleg érdemes még a bringázáshoz is védősisakot viselni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.