A semmiből ugrott rá a kocsira

Repülő szarvas törte be a szélvédőt

Szinte a semmiből bukkant elő a szarvas - még akkor is, ha tudjuk, hogy valójában a fák közül ugrott ki -, a sofőrnek ezért esélye sem volt elkerülni a rémisztő balesetet.

2014.06.24 15:29ma.hu
Fotó: LiveLeak

Bármennyire is hülyén hangzik, első ránézésre tényleg úgy tűnik, mintha egy semmiből előbukkanó repülő szarvas törte volna be az autó szélvédőjét. Persze az állat nem a semmiből, hanem az útmenti erdőből ugrott ki, és azért tűnik repülőnek, mert az autó épp ugrás közben kapta el, a kocsiban ülők nem kis rémületére.

A kocsiba szerelt kamera felvételét alig 17 órával a feltöltés után már több mint 33 ezer alkalommal nézték meg, nem számítva a megosztással elért lejátszásokat. A LiveLeak oldalán az egyik kommentelő megjegyezte, hogy az autó sofőrje és utasa igazán szerencsésnek mondhatja magát, a baleset ugyanis könnyen végződhetett volna nemcsak a szarvas, de az ő halálukkal is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.