Magát is meg akarta ölni a gyilkos nő

Láncfűrésszel fejezte le a kisbabát, hogy végre elhallgasson

Nem tudta elhallgattatni a gondjaira bízott, de egyre jobban síró kisbabát egy nő, ezért előbb egy rongydarabot próbált letuszkolni a torkán, majd egy láncfűrésszel lefejezte a kicsit. Saját magát már nem tudta megölni.

2015.03.10 22:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/David Castillo Dominici

LÁncfűrésszel vágta el egy 9 hónapos kislány torkát egy nő, majd magával is megpróbált végezni, de egy rokona még időben rátalált és a mentők élve tudták kórházba vinni. A Chicagóban élő 52 éves Rosie - a teljes nevét nem hozták nyilvánosságra - hétfőn reggel veszítette el a türelmét, amikor a gondjaira bízott kisbabát sehogy sem volt képes elhallgattatni és a sírás egyre jobban idegesítette. Először úgy próbálta lecsendesíteni a gyermeket, hogy valamit letolt a torkán, nem megerősített hírek szerint egy ruhát vagy egy rongydarabot, ám mivel ez nem vezetett célra, felkapta a láncfűrészt és azzal vágta át a baba nyakát.

A Chicago Tribune értesülései szerint a nő a gyilkosság után megpróbált magával is végezni, de már nem tudta befejezni a tettét, mert közben egy hozzátartozója megtalálta. Egyes információk szerint a gyilkos a kisbaba nagymamája volt, de ezt a rendőrség egyelőre nem erősítette meg. A szomszédok értetlenül állnak a kegyetlen gyilkosság előtt, egyikük kedves embernek ismerte az asszonyt, egy másik pedig elmondta, hogy nem sokkal a tragédia előtt látta, hogy a babát egy klinikára vitték, mert enyhe megfázással küzdött. "Megfogtam a kezét, ő pedig átölelt, azt akarta, hogy én is megöleljem. Boldog kisbaba volt, és nagyon szép" - magyarázta a szomszéd.

A rendőrség hivatalosan még nem emelt vádat a gyilkossággal gyanúsított Rosie ellen.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, Magyarországon hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegélyszámot!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.