Lebukott a nyilvános sporteseménnyel

Akit köröz a rendőrség, az ne tartson baseball-edzéseket!

Akinek vaj van a füle mögött, ne menjen a napra - szól a mondás, és ismét beigazolódott, hogy ez mennyire igaz. Ha valakit köröz a rendőrség, az jobban teszi, ha nem hirdet nyilvános edzést a Facebookon.

2015.03.09 12:27ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/vectorolie

Egy csalási ügy miatt bocsátották próbaidőre a 22 éves Joey Pattersont az idahói hatóságok, ám a fiatal férfi áthágta a szabályokat, megszökött a rendőrök elől, ezért körözést adtak ki ellene. Hogy pontosan mennyi ideje bujkált, azt nem írta meg a Tampa Tribune című internetes hírhonlap, de az biztos, hogy nem volt túl óvatos, mert nemrég a Facebookon tett közzé egy felhívást. Ebben egy nyílt edzést hirdetett meg, a baseball kedvelői az ütést gyakorolhatták (volna) a körözött férfi irányításával, csakhogy a toborzót a rendőrök is olvasták, és kíváncsian jelentek meg a sportpálya területén.

A caldwelli rendőrség kapitánya, Joey Hoadley a KTVB televíziócsatornának elmondta, hogy a rendőrök egyre gyakrabban használják a bűnözők felkutatására a közösségi médiát, nagyon sokan ugyanis még akkor sem képesek három lépést tenni a Facebook-frissítés nélkül, ha épp szökésben vannak. Ez viszont már több letartóztatást is eredményezett - magyarázta a nyomozó.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.