Hello, Leo!

DiCaprio is öregszik: kezd megkomolyodni

A nehézfiús szerepek után most a valóságban rendes, jófiút "alakít".

2015.03.06 19:20MTI
A Virunga bemutatóján Oprah Winfreyvel (Facebook/DiCaprio Leonardo)

Leonardo DiCaprio szerződést kötött a Netfixszel: a filmsztár egy sor dokumentumfilm producere lesz, amelyek az internetes műsorszóró saját programjaiként készülnek.

A Netflix szerdán számolt be a megállapodás létrejöttéről. A cég azt is elárulta, hogy a dokumentumfilmek részben DiCaprio kedvenc témájával, a környezetvédelemmel foglalkoznak majd. A színész-producer tavaly a Netflix segítségével forgalmazta Virunga című, Oscar-díjra jelölt dokumentumfilmjét, amely a híres kongói nemzeti parkban a gorillák létét fenyegető vadorzók miatt kialakult áldatlan állapotokról szól.

A Netflix egyre nagyobb hangsúlyt fektet saját tartalmak előállítására, és a mozis filmforgalmazásban is igyekszik megvetni a lábát. A cég tavaly októberben közölte, hogy négy filmre szerződött le Adam Sandlerrel, és korábban azt is nyilvánosságra hozta, hogy 2015-ben készül el első, mozis forgalmazásra is szánt filmje, az Oscar-díjas Tigris és Sárkány folytatása a Weinstein Co. produkciójában. A filmet a Netflix saját előfizetői mellett az IMAX-mozik közönsége láthatja majd.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.