Arab sejktől bérelte a csodahajót

DiCaprio már csak luxusjachtról tudja nézni a focivébét

Leonardo DiCaprióval mindig is jó lehetett barátkozni, de most különösen megérte azoknak, akik jóban vannak a színésszel: luxusjachtról élvezhetik a brazíliai focivébét.

2014.06.12 13:29MTI

A világ ötödik legnagyobb jachtját bérelte ki 21 barátjával Brazíliában a labdarúgó-világbajnokság alatt Leonardo DiCaprio amerikai filmszínész. A 39 éves sztár szerdán érkezett meg Rio de Janeiróba társaságával, és rögtön a kikötőben horgonyzó Topazra ment, amely az egyesült arab emírségekbeli Manszur bin Szajed al-Nahjan sejk tulajdona.

A 147 méteres hajón úszómedence, fitneszterem, helikopter-leszállóhely és mozi is található. DiCaprióék a nap folyamán Sao Paulóba utaznak, ahol a helyszínen tekintik meg a Brazília-Horvátország nyitómérkőzést.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.