101 éves vendég kapott szülinapi reggelit

Akkora volt a kedvezmény, hogy az étterem fizetett a vendégnek

Egy kis figyelmesség az étterem részéről: ha valamelyik vendégük a születésnapján tér be hozzájuk, az éveivel azonos mértékű kedvezményben részesül. Egy 101 éves férfinak viszont még fizettek is.

2015.03.04 10:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/rakratchada torsap (Képünk illusztráció!)

Kedves gesztussal lepi meg egy manchesteri étterem a hozzá betérő születésnapos vendégeket: a fogyasztás végén a számlájuk végösszegéből annyi százalék kedvezményt adnak, ahányadik születésnapját épp ünnepli a vendég. A figyelmesség azonban ezúttal nemcsak önmagában bizonyult ráfizetésnek az étterem szempontjából, hanem még ők fizettek a vendégnek, amiért az náluk fogyasztotta el a reggelijét.

A betérő Joseph Nelson ugyanis hétfőn a 101. születésnapját ünnepelte, ebből az alkalomból tért be a Belmont Hall and Restaurant nevű helyre. A rántottából és sonkából, valamint desszertként egy szelet csokitortából álló reggeli árát az étterem 100%-ban elengedte, a plusz egy év pedig azt jelentette, hogy a számla végösszege mínuszba fordult át, így a II. világháborús veterán 7 centtel gazdagabban tért haza, mint ahogyan elindult.

Ezért már érdemes hosszan élni!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.