Napi 3 szexre vágyna a feleség

Válni akar az asszony, mert a férje csak heti négyszer szexel vele

Beadta a válópert egy dubai nő, mert férje nem hajlandó kielégíteni a szűnni nem akaró szexuális étvágyát: ő naponta legalább háromszor kívánná a szexet, férje azonban csak heti négyszer szeretkezik vele.

2015.02.19 16:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/imagerymajestic

Válni akar egy nő a férjétől, mert ő nem akar elégszer szexelni vele - legalábbis annyiszor semmiképp, ahányszor a feleség szeretné. A Dubaiban élő nő meg sem állt a bíróságig, hogy ők tegyenek igazságot, amiért a férje nem tudja teljesíteni a házastársi elvárásokat. Állítása szerint ő két-három alkalommal szeretett volna naponta ágyba bújni a férjével, míg a férfi csak három-négy aktusra volt képes, de azt egész hétre elosztva.

A férj megpróbálta rávenni a nejét, hogy kérjen orvosi segítséget, az asszony azonban erre azzal vágott vissza, hogy inkább a férjének kellene orvoshoz mennie, ha csak ilyen gyenge teljesítményre képes. A bíróság ugyanakkor a Gulf News című lap névtelen informátora szerint arról tájékoztatta az asszonyt, hogy a problémája nem elegendő indok arra, hogy engedélyt adjanak a válásra.

"A feleség ragaszkodott ahhoz, hogy a férj nem tud megfelelni az ő elvárásainak. A beadványban azt kérte, hogy a férjnek vagy örömöt kell neki szerezni, vagy ismerjék el a válást" - olvasható a lapban. Egyelőre a bíróság arra utasította a férjet, hogy vegyen részt orvosi kivizsgáláson, hátha kiderül, hogy kellően egészséges és fitt, és így képes lesz kielégíteni az asszonyát, de ha nem, a válóper folytatódik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.