"Most mindannyian együtt szexelünk"

Hárman az ágyban: elcsábította a férje szeretőjét a feleség

Elég bizarr módon indult a kapcsolat, most meg még bizarrabb, ahogy élnek, de a a férj, a feleség és a szerető boldog hármast alkot - és a szerető ezúttal nem egy másik nő!

2014.11.17 20:00ma.hu

Kissé, vagy nem is annyira kissé szokatlan felállásban éldegél egy svéd család: egy anyuka, egy apuka, egy szerető, meg a házaspár négy gyereke. A most 35 éves Erik Fridland maga is meglepődött, amikor rájött, hogy őrülten szerelmes a taxisként dolgozó Hampus Engstromba - akkor ismerkedtek meg, mikor mindketten Stroemsund városban dolgoztak. Egy idő után már nem lehetett tovább titkolózni, ezért a férj odaállt a felesége elé, hogy mindent bevalljon, de a 34 éves Linda a várakozásoktól eltérően nem kiakadt, hanem azt mondta, mindenképp találkozni akar azzal a férfival, aki ellopta a férje szívét.

A bemutatkozás aztán újabb fordulatot hozott: a 29 éves taxisofőr rájött, hogy nemcsak a férj, hanem a feleség iránt is vonzalmat érez, és mikor felfedte az érzelmeit, Linda bevallotta, hogy ez kölcsönös. Ekkor az ügy a szó szoros értelmében a "hárman az ágyban" úton folytatódott, ahol lényegében mindenki mindenkivel szexelt. Az összhang annyira megvolt a trió tagjai közt, hogy végül úgy határoztak, hogy a legjobb lesz, ha Hampus odaköltözik a házaspárhoz és négy gyermekéhez, az ötéves kislányhoz, egy 9 éves fiú ikerpárhoz és a 13 éves kamaszfiúhoz.

A szerető bevallotta, eleinte félt, legfőképp attól, hogy a gyerekekre milyen hatással lesz az ő jelenléte, de rá kellett jönnie, hogy egyikük sem akadt fenn a váratlan fordulaton, senki nem terrorizálja a gyerekeket, akiknek a barátaik még kicsit irigyek is, amiért "nekik két apukájuk van". "Együtt dolgozunk és együtt élünk. Egy ágyban alszom Lindával és Erikkel. Mindannyian együtt szeretkezünk" - magyarázta a Metro című brit lapban a biszex taxis, aki ugyanakkor hozzátette, hogy a kapcsolatuk nemcsak a szexről szól, hanem az élet minden más területéről is.

A trió egy blogot vezet, amelyben őszintén beszélnek nemcsak a boldog pillanatokról, de a mindennapi nehézségekről is, köztük például arról a vágyukról, hogy egyszer Hampus is törvényes házastársuk lehessen. "Remélem, előbb-utóbb megházasodhatunk, és a hotel személyzete sem fogja furcsának találni, ha hárman akarunk kivenni egy szobát és megosztani az ágyunkat" - mondta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.