Bárki átírhatta a versenydalát

Meglepetéseket és változásokat tartogat A Dal középdöntője!

Február 14-én kerül sor A Dal első, majd egy héttel később a második középdöntőre, amelyek számos meglepetést hozhatnak mind a nézők, mind pedig a szakmai zsűri számára.

2015.02.14 16:00A Dal 2015

Szombaton 20.20-kor jön az első középdöntő a 2015-ös A Dalban. Az előadók megfogadták a zsűri és a közönség tanácsait és a legtöbben apró változtatásokat helyeztek el a produkcióban, de olyan csapat is volt, amely lényeges színpadkép-módosítással indul a február 14-i műsorban.

A következő videóból az is kiderül, hogy olyan előadó is van, aki önkéntes Facebook-rezisztenciát fogadott és nem figyel a külső véleményekre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.