Nem bízta a véletlenre a takarítónő

Felrobbantotta a vécét, hogy biztosan kimúljon a csótány

A csótányok ritka ellenálló lények, a közhiedelem szerint még az atomtámadást is túlélik. De egy alapos takarítónő ellen még nekik sincs esélyük - még akkor se, ha ehhez fel kell robbantani egy vécét.

2015.02.03 10:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/aopsan (Képünk illusztráció!)

A csótányokat híresen nehéz elpusztítani. Ha félbevágjuk őket, mozognak. Ha levágjuk a fejüket, még hetekig életben maradnak - pedig ettől még egy vámpír is azonnal kimúlik. Ha atomot robbantunk... nos, talán attól egy kicsit kellemetlenül fogja érezni magát, de hogy megdöglik-e? Erre sem kötnénk fogadást. De mi mindez egy taiwani takarítónőhöz képest, aki ha akcióba lendül, semmi sem állíthatja meg?!

A nőt egy takarítócég alkalmazottjaként hívták ki egy irodába, ahol a dolgozók egy csótányt találtak. A vehemens nő nem habozott: először is lekapta a cipőjét és egy erőteljes mozdulattal kilapította a rovart. Bár a csótány sok mindent túlél, ezt aligha, de a nő biztosra akart menni, úgyhogy fogta a csótánymatricát, beletekerte egy papírzsebkendőbe és egy újabb taposást követően meggyújtotta.

Eddig a pontig a történet csak a csótány számára volt katasztrofális, de a takarítónő a következő mozdulatával bedobta a lángoló csomagot a vécébe - megfeledkezve arról, hogy percekkel azelőtt borított bele egy jókora koktélt mindenféle tisztítószerekből a fajanszba. Az eredmény az lett, amit ilyen esetben várhatunk: a vegyszerek és az égő papírzsebkendő kombinációja hatalmas robbanásban teljesedett ki, a vécéből természetesen semmi nem maradt, de a másfél méteres környékéből se sok.

A nő állapotáról nem szólnak a taiwani beszámolók, bár a csótány elleni csatát kétségkívül ő nyerte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.