Két centis rovar mászott a fülébe

Csótányt szedtek ki a füléből

Egy két centis csótányt húzott ki az orvos egy férfi füléből, miután az a kínzó fájdalmai miatt kórházba ment. A férfinek éjszaka mászott a fülébe a rovar és sehogy sem tudta onnan kicsalogatni.

2014.01.10 09:37MTI
Fotó: freedigitalphotos.net (Képünk illusztráció!)

Csótányt távolítottak el egy ausztrál kórházban egy férfi hallójáratából, miután az heves fülfájdalmai miatt orvoshoz fordult - adta hírül az ABC televízió pénteken. A két centiméteres rovart egy orvosnő húzta ki Hendrik Helmer füléből - erősítette meg a hírt a Royal Darwin Kórház.

A horrorfilmbe illő történetet követően Helmer barátai úgy döntöttek, kizárólag fülhallgatóval hajlandók aludni - mesélte a csótánykaland hőse, aki velük ellentétben nem fog fülvédőt viselni éjszaka, de még csótányvadászatra sem indulni a lakásában.

Helmer azért fordult orvoshoz, mert éjjelente heves fülfájás ébresztette, és rögtön gyanakodott, hogy rovar tehet róla. Vizet permetezett a fülébe, majd porszívóval próbálta kicsalni a behatolót - mindhiába. Csak reménykedett, hogy nem mérges pók kínozza odabent.

A kórházban az orvosnő olívaolajat cseppentett a fájó fülbe. A rovar először továbbmászott, majd úgy tíz perccel később abbahagyta a kaparászást - emlékezett vissza Helmer. Amikor a doktornő végül kihúzta a bogarat, azt mondta, soha életében ekkora állatot nem vett még ki emberi fülből.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.