Így is el lehet tünteni a bizonyítékot

Csótány miatt panaszkodott a vendég, a pincér gyorsan megette

Egy csótányt talált a salátájában egy étterem vendége, ám reklamációjára a pincér eléggé sajátos módon reagált: kikapta a rovart az ételből és megette.

2014.07.17 09:34ma.hu
Fotó: LiveLeak

Akár egy harmatgyenge vígjáték is lehetne, ám ezúttal tényleg az élet produkálta a bizarr jelenetet, amelynek a végén egy csótány a pincérnő szájában végezte. Igaz, egyes helyeken igazi csemegének számítanak a különféle rovarok és bogarak, de azok általában meg vannak sütve, az ínyencek meg még meg is forgatják mindenféle mártásban vagy épp csokiban. A kínai Chengdu városban álló Jinsha Era Plaza szálloda éttermében azonban még erről sem volt szó, a csótány még élt, amikor Zhang Yen üzletember felfedezte a salátájában.

Érthető hát, ha kissé felháborodottan jelezte a problémát a pincérnőnek. A Jin Kuo nevű felszolgáló szemrevételezte a "bűnjelet", majd közölte a vendéggel, hogy nincs semmi oka az aggodalomra, minden a legnagyobb rendben van. Zhang Yen erre gúnyosan megkérdezte, mégis hogy gondolta a felszolgáló, rovarokat kellene ennie? Az alkalmazott erre felkapta a csótányt és megette, nemcsak megoldva ezzel a vendég problémáját, de egyúttal a bizonyítékot is eltüntetve.

A többi vendég nagy érdeklődéssel figyelte a jelenetet, amelynek során a pincérnő azt is megjegyezte a 43 éves üzletembernek, hogy teljesen mindegy, melyik étterembe megy, mindenütt csótányokat fog találni az ételben, és ez teljesen normális dolog. Miután megette a bizonyítékot, Zhangnak nem volt más választása, mint szó nélkül kifizetni a kifogásolt ebédjét és a fejét csóválva elhagyta a helyszínt. Utóbb persze az étterem elnézést kért, de amint a Metro című brit napilap emlékeztet rá, Kínában nem szokatlan, hogy a személyzet ilyen módon próbálja megúszni a közegészségügyi hiányosságok miatti büntetést.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.