Lebukott a vandál csomagszállító

Kissé ideges volt a futár: összetörte a csomagot és levizelte a házat

Nem tudni, min dühödött be ennyire a csomagszállító, de amikor a csöngetésre senki sem ment ki a kapuhoz, áthajította a kerítés fölött a csomagot, összetörve a tartalmát, majd távozás előtt még könnyített magán.

2015.01.29 16:00ma.hu
Fotó: YouTube/7days

A kapu felé menet még semmi gyanús nem látszik a csomagszállító viselkedésén, pár másodperccel később azonban mintha teljesen megőrülne, de rejtély, mi hozta ki ennyire a sodrából. Talán azon dühödött meg, hogy a csöngetésre senki sem nyitott ajtót, ám ahelyett, hogy megpróbálta volna utolérni a szállítás megrendelőjét, inkább fogta a dobozt és egy határozott mozdulattal átlendítette a rácsos kapu fölött. Nem nagy meglepetés, hogy a doboz teljes tartalma - több száz dollár értékben - darabokra tört, köztük egy olyan gép is, amit fegyveralkatrészek tisztításához használnak.

Ha pedig mindez nem lenne elegendő, a férfi - aki azt hitte, senki sem látja, csak épp a térfigyelő kamerákat nem vette észre - lehúzta a nadrágja sliccét és a ház falát oldalba vizelte. Ben Lucas, a houstoni lakás tulajdonosa keserűen jegyezte meg az eset után a KPRC hírcsatornának, hogy lényegében azért fizetett, hogy valaki a házához menjen és levizelje. A megalázott lakástulajdonos felvette a kapcsolatot a csomagküldő céggel, levele mellé a kamerák felvételét is csatolta, ám semmi érdemleges reakció nem érkezett a vállalat részéről, ezt követően döntött úgy Lucas, hogy nyilvánosságra hozza a történteket.

A szélesebb visszhang már meghozta az eredményt, a csomagküldő vállalat bocsánatot kért Lucastól és felajánlott neki egy vigaszajándékot is, továbbá megerősítették, hogy a botrányosan viselkedő alkalmazottat már kirúgták. A szóvivő hozzátette, hogy a sofőr egy szezonális munkaerőként felvett szállító volt, de a tisztesség megsértése és az alkalmatlansága miatt bocsátották el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.